сряда, 10 октомври 2012 г.

Грешки или пък не, учителки или пък не.

 В този първи(от 5) ден в този месец, когато имам честа нужда от тоалетна и храна, както и рязка смяна на крайните настроения, се замислих над грешките, които правят хората в живота си.Фаталните грешки.Тия, за които хората те гаврят или тия за които не можеш да си намериш покой.Тези грешки могат да те съсипят и то до основи.
Тази бодра тема,(ха-ха) ми дойде на ум днес, когато една от госпожите ни лъсна в статия в Плейбои .Странно, жалко, грубо и неетично за учителка  нали? Но на пръв поглед!Ако кажете, че тази госпожа е к*рва, няма да сте прави, ако кажете, че е постъпила правилно, пак няма да сте прави.Има един средно положение, което не бива да се прекрачва в този случай- положение на равнодушие.1.Защото хората не се съдят от една гола цица в Фейсбук, причините могат да бъдат много по-дълбоки.2.И защото не е в рамките на нормалното да ми преподава госпожа, на чието голо тяло се любува цялото даскало. Ето тука е тънката нишка- да е съдя ли, да не е ли.Stay cool, както се казва. Хората са лоши и хората говорят и плюят, не бъди като тях,защото както казах не винаги това, което блести е задължително г*з.
В никакъв случай не оправдавам секса за пари, любовта за пари и голи снимки за пари.Но понякога парите просто трябват независимо как и защо.
Хората допускат грешки и то глупави, но грешките са грешки, за да можем да се поучаваме от тях, нали? Правила съм много грешки и те са ме дооформили като личност и характер, но при положение, че съм на 17, това май е нормално.Кого се опитвам да излъжа при мен нищо не е нормално, но за сега се пазя от папараци в банята.
Мислете какво правите навреме и как дадена постъпка може да ви повлияе в бъдеще, защото сега в иначе НАЙ-ЕЛИТНАТА езикова гимназия се говори само за на гърдите и (с извинение) сочния задн*к на другарката!!!!!!

4 коментара:

  1. Absoljutno si prava :)! Btw mn se radvam che veche imash i blogspot ;)!

    ОтговорИзтриване
  2. Хахах, въпросът е тя осъзнала ли е, че е направила грешка? Въобще идея си нямам за жената, но не е толко рядко срещано жените просто да търсят внимание

    ОтговорИзтриване
  3. И все пак тя си е виновна :) както и ако е участвала, защо подяворите директорът вече не я е уволнил. Та това е подсъдимо дори, ами ако решат да се вдигнат родители ( не че им пука де та все пак им дават вкъщи да си свалят порно от нета ) точно защото нее етично да е все още там въпросната госпожа. Не става въпрос за нейната грешка а вече за това че е учителка. Па тя тъй или иначе ще си плат иза грешката по еидн или друг начин. Мен не ми пука че си е показала задника, а това че едно дете в 5-6 клас ще го научи и ако е момиченце не дай Боже да тръгне по същия път... Грозно!
    Дано я управят тая!

    ОтговорИзтриване